4 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
PÄÄLLYS
1 pötkö marsipaania
kaakaojauhetta
maitoa
tomusokeria
TÄYTE
2 dl maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
2-3 dl omenasosetta
Ensin laita uuni kuumenemaan 225 C. Sekoita vehnäjauhot,perunajauhotja leivinjauhe keskenään.Vatkaa kulhossa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää jauhoseos munasokeri vaahtoon sekoittaen.levitä taikina uunipellille jossa on leivinpaperi ja paista keskitasolla 6-8 minuuttia.Kumoa paistettu torttu toisella lievin paperills johon ripoteltu sokeria. Anna jäähtyä. Kauli marsipaani ohueksi levyksi joku peittää tortun. Vatkaa kerma ja sekoita kermavaahtoon maita rahka. Levita ensin omenasose tortulle,ja sitte kerma vaahtoseos. Rullaa torttu apuna käyttäen leivin paperia.Nosta marsipaani varovasti tortun päälle ettei se repeä. Laita torttu jääkaappiin. Sekoita sopiva määrä kaakaojauhetta,maitoa& tomusokeria, niin että siitä tuleee löysää kastiketta. Liruttele sitä tortun päälle. Voit ylijäämästä marsipaanista tehdä esim ruusun :D ´
mut jooo tossa toi resepti ja tässä syötävän hyvii kuvii :: )
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti